Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 4 este lansat in 2018 si este in continuare un laptop foarte bun. Are rame subtiri din aluminiu, procesoare Intel de-a 8-a generatie, optiuni de confidentialitate si este un laptop 2 in 1. Durata de viata a bateriei este imbunatatita si este vizibila daca alegi ecranul de 14 inci cu rezolutie UHD 4K cu Dolby Vision HDR400. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest laptop Lenovo, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Laptopul are un pret de baza de 1,200 de dolari. X1 se poate considera versiunea business a modelului Yoga C940. Are balamale de 360 de grade, un stilou inclus. Daca vrei sa ai confidentialitatea maxima, poti sa inchizi toate microfoanele, iar camera poate fi acoperita de declansatorul incorporat. Laptopul are un cititor de amprente care functioneaza foarte bine si este rapid. Tastatura este foarte buna, este confortabila si este iluminata si are 2 culori din care poti sa alegi. 

Laptopul are 2 porturi USB-C Thunderbolt 3, 2 porturi USB 3.1 si o iesire HDMI 1.4. Langa un port USB-C se afla unul Ethernet si mai exista o mufa pentru casti sau pentru microfon. Stiloul se afla in partea din fata si la doar 15 secunde de incarcare se obtin 100 de minute de functionare. Stiloul este mic, subtire si are un loc incorporat.

X1 Yoga este dotat cu un procesor Intel Core i7- 8665U vPro de 1,9 Ghz, cu o memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 1 TB. Daca ai nevoie de laptop pentru munca de birou, adica email-uri, procesare text, configurarea la Intel Core i5-8265U de 1,6 GHz este suficient. Dar daca treburile tale sunt mai complexe si ai nevoie de un procesor mai puternic si un spatiu de stocare mai mare, opteaza pentru Core i7. 

Durata de viata a bateriei nu este chiar atat de buna pe cat se astepta. Lenovo spune ca rezista pana la 18 ore de functioanare, dar cu configuratia mai puternica si cu afisajul UHD, a rezistat 6 ore si 7 minute intr-un test de streaming video. Poti sa reglezi luminozitatea si sa nu alegi afisajul 4K HDR pentru a obtine o durata mai mare. Se incarca 80% in doar o ora, acesta fiind un mare avantaj, pentru ca il poti incarca in pauze atunci cand calatoresti. 

Acestea fiind spuse, Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 4 este un laptop subite, usor de transportat, 2 in 1, care are optiuni de confidentialitate, functii atragatoarea, un stilou inclus. Fiind usor, subtire si flexibil, putand sa se roteasca la 360 de grade, il face sa fie un laptop foarte atragator.

Mobile Land
contact@mobile-land.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *