Castile wireless sunt foarte eficiente si potrivite la mai multe activitati, precum apeluri telefonice, antrenamente, ascultarea melodiilor. Indiferent pentru ce tip de activitate ai nevoie de o pereche de casti wireless, mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune modele pentru anul 2020, deci daca vrei sa afli care sunt aceste modele, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Bose QuietComfort costa 280 de dolari si sunt cele mai bune casti care anuleaza zgomotul. Sunt casti mici si confortabile, se potrivesc bine in urechi si are performante foarte bune. Se descurca foarte bine la apelurile telefonice. Sunt rezistente la stropire, au IPX4.

Grado GT220 costa 259 de dolari si au un sunet foarte bun. Se potrivesc foarte bine in urechi si trebuie sa fie blocate in urechi pentru a oferi un sunet mai bun. Sunetul este bine echilibrat, basul este puternic, dar din pacate nu sunt rezistente la apa.

Samsung Galaxy Buds Live costa 140 de dolari si au un design foarte interesant si modern. Castile au forma de fasole, dar sunt confortabile si se potrivesc in ureche mai bine decat AirPods-urile. Calitatea sunetului este foarte bun, au functia de reducere a zgomotului, doar ca nu este chiar atat de bine dezvoltata. Sunt rezistente la transpiratie si stropi, au IPX2.

Jabra Elite 75t costa 160 de dolari si au primit recent functia de anulare a zgomotului si s-a imbunatatit si calitatea apelurilor telefonice. Sunt destul de confortabile, sunetul este in mare parte bun si sunt rezistente la apa, au IP55.

Google Pixel Buds 2 costa 180 de dolari si sunt un model potrivit pentru telefoanele Android. Sunt dotate cu Google Assistant, sunt confortabile, calitatea sunetului este foarte buna si se controleaza prin comenzi tactile care functioneaza foarte bine. Durata de viata a bateriei este de 5 ore si sunt rezistente la stropi, au IPX4. 

Urbanista London costa 149 de dolari si reprezinta o alternativa foarte buna pentru AirPods Pro. Au functia de anulare a zgomotului, dar si un mod de transparenta, au senzor care pot detecta cand este scoasa casca din ureche pentru a se opri muzica. Sunetul este echilibrat, curat, basul este bine definit si puternic. Comenzile tactile sunt limitate nu ofera o flexibilitate atat de mare ca cele ale AirPods Pro.

Tranya T10 costa 40 de dolari si sunt foarte bune pentru acest pret. Durata de viata a bateriei este de 8 ore, sunt complet impermeabile, au IPX7, doar ca este posibil sa nu se potriveasca la fel de bine la toate urechile. Sunt potrivite pentru apeluri, reducerea zgomotului este decenta.

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti, indiferent de activitatea la care ai nevoie de ele, cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune pentru anul 2020.

Mobile Land
contact@mobile-land.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *