Nici n-a inceput bine anul si deja au aparut zvonurile despre noile modele flagship ale celor de la Samsung, care vor aparea in martie. Deocamdata, insa, acesta este singurul lucru despre care se stie sigur, speculatiile in legatura cu acest model intinzandu-se pana in punctul in care utilizatorii se intreaba daca acesta se va numi Galaxy S20 sau Galaxy S11. Realistic vorbind, ambele variante de nume sunt cat se poate de viabile. Evident, avand in vedere faptul ca nici nu mai e mult pana cand apare, ar trebui sa existe informatii mult mai relevante, precum pretul. Doar ca se stie din start ca nu va fi mai ieftin fata de modelul de anul trecut. Din contra, posibilitatea cea mai mare e sa fie un model chiar mai scump in comparatie cu Galaxy S10. Si probabil sa apara intr-o formula de 3 dispozitive, spre deosebire de cele care au aparut anul trecut. Motivul? Nu ar mai exista un terminal special cu conexiune 5G, cum a fost Galaxy S10 5G anul trecut. Acum, doua dintre aceste telefoane urmeaza sa aiba suport 5G. 

Samsung Galaxy S20e urmeaza sa fie modelul cel mai ieftin, unul care va avea un ecran cu diagonala de 6.2 inch Dynamic AMOLED, o memorie RAM de 8 GB, un spatiu de stocare de 256 GB si o baterie cu capacitatea de aproximativ 3.700 mAh. Configuratia de camere foto ar putea include un senzor de 48 megapixeli, deja folosit de catre compania sud-coreeana. S-ar putea sa fie disponibil la pretul de 800 de euro (3823 de lei, in bani romanesti).

Modelul standard, Samsung Galaxy S20 ar urma sa fie un telefon cu ecran cu diagonala de de 6.7 inch 2K+ Dynamic AMOLED, o memorie RAM de 8 GB, un spatiu de stocare de 256 GB si, eventual, configuratia camerei ar fi compusa din aceeasi senzori, cu exceptia unei camere frontale duble. Capacitatea bateriei va fi undeva pe la 4.300 mAh. S-ar putea sa fie disponibil la pretul de 1.000 euro (4779 de lei).

Samsung Galaxy S20 Plus ar urma sa fie modelul premium si se anunta a fi o surpriza pentru fanii celei mai populare serii de telefoane a producatorului din Coreea de Sud. Deja se spune ca s-ar putea numi Galaxy S20 Ultra. Si ca ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.9 inci 2K+ Dynamic AMOLED, o camera foto cu un senzor principal de 108 megapixeli si un senzor secundar de 48 MP cu optiunea Space Zoom (zoom optic 10x si zoom hibrid 100x). Bateria va avea o capacitate de 4.900 mAh, iar ca hardware ar avea o memorie interna de 12 GB si un spatiu de stocare de 256 GB. S-ar putea sa fie disponibil la pretul de 1.100 euro (5256 de lei).

Cea mai inovativa caracteristica pe care ar aduce-o Samsung telefoanelor sale este, fara indoiala, camera foto de 108 megapixeli. Nu stiu daca este cea mai buna optiune pentru calitatea foto, insa, fara indoiala, este un lucru nou in aceasta industrie.

Mobile Land
contact@mobile-land.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *