Evolutia tehnologiei a avut grija sa aiba in vedere si boxe care fac mai mult decat doar sa asculti muzica, asa ca in anul 2020 avem o gama larga de boxe inteligente, de la Google, Amazon sau Apple. Printre aceste boxe inteligente face parte si Alexa, dar mai sunt si altele, asa ca in randurile de mai jos mi-am propus sa detaliez cateva dintre cele mai bune boxe inteligente ale anului 2020.
Incepem cu Amazon Echo Dot (3rd gen), care un asistent vocal mai inteligent decat Google Assistant sau Siri. Acesta arata si suna mai bine decat celelalte modele dinaintea sa si costa 50 de dolari. Dar exista si o varianta care costa 60 de dolari si are in plus un LED destinat pentru cronometre, alarme sau temperatura si se poate conecta cu usurinta la dispozitivele proprii.
Sonos One costa 200 de dolari iti permite sa asociezi doua unitati de sunet, chiar daca si una singura este suficienta pentru a oferi un sunet de calitate. Aceasta boxa are incoporat si Google Assistant, cat si Alexa si poti sa alegi pe care vrei sa il utilizezi pentru comenzile vocale. Mai are si AirPlay 2 care iti permite sa o controlezi de pe dispozitivul tau care are Siri.
Google Nest Mini este intr-adevar un concurent pentru Amazon Echo Dot, pentru ca si Google Assistant are acum aceleasi abilitati ca si Alexa sau poate fi considerat chiar mai capabil decat Alexa si costa de asemenea 50 de dolari. Boxa raspunde rapid la comenzi si daca nu poti sa iti amintesti numele dispozitivelor, exista o optiune de o le grupa si de acolo poti sa iti amintesti numele lor. Boxa poate sa recunoasca mai multe voci asa ca nu vei fi singurul care poate sa o foloseasca.
Amazon Echo Plus (2nd gen) costa 150 de dolari si o are incorporata pe Alexa, care poate sa lucreze cu mai multe dispozitive si este mai potrivite pentru acasa. Alexa mai poate sa declanseze o alarma daca simte fum sau daca ti se sparge vreun geam de catre un hot. Fiind o boxa, Echo Plus are si o calitate a sunetului foarte buna.
Apple HomePod o are pe Siri pe post de asistent vocal si poti sa ii ceri sa preia apeluri sau sa controleze alte dispozitive inteligente din casa ta. Dar, Apple HomePod este mai limitata decat celelalte boxe, pentru ca poti sa asculti muzica doar din serviciul Apple de muzica.
JBL Link 20 are baterie care tine foarte mult, ofera un sunet foarte bun si Google Assistant incoporat. Difuzorul wireless este impermeabil. Boxa costa 150 de dolari.
Prin urmare, daca crezi ca o boxa inteligenta iti lipseste din casa poate fi momentul sa iti cumperi una si poti alege dintre cele mentionate mai sus.

Mobile Land
contact@mobile-land.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *